Om Bigboss.no

I dagens fartsfylte verden trenger menn klær som kan holde tritt med deres aktive livsstil. Det er der Bigboss kommer inn - vår klesserie er designet for å gi den perfekte passformen til den moderne mannen. Vi forstår at hver mann er unik, og det er derfor vi tilbyr et bredt spekter av størrelser og stiler for å imøtekomme ulike kroppstyper og preferanser.

Vår klesserie er laget av materialer av høy kvalitet som er slitesterke og komfortable, som sikrer at du ser og føler deg best hele dagen. Enten du skal på jobb eller på treningssenteret, vil klærne våre bevege seg med deg og holde deg skarp. Ikke nøye deg med klær som ikke sitter dårlig – velg Bigboss for den perfekte passformen.

 

Vår kleslinje i store størrelser

Hos Bigboss mener vi at mote skal være inkluderende og tilgjengelig for alle, uansett størrelse. Det er derfor vi er stolte av å tilby en kleslinje i store størrelser som henvender seg til personer som ofte blir oversett av vanlige motemerker.

Vår store klesserie er designet med samme oppmerksomhet på detaljer og kvalitet som en vanlige serie, men med ekstra funksjoner som sikrer en komfortabel og god passform for alle kroppstyper.

 

Historien bak logoen vår

Hos Bigboss henter vi inspirasjon fra alle rundt oss. Logoen vår, for eksempel, var inspirert av en glad buddha i tre som pappa snublet over under hans jobbreiser i Asia. Buddhas smittende smil og bekymringsløse oppførsel fanget perfekt ånden til merkevaren vår, som handler om å leve livet fullt ut og omfavne glede uansett hvor du finner det.

Men betydningen av navnet Bigboss går dypere enn bare en fengende moniker. For oss representerer det ideen om at alle kan være sjefer i sin egen rett - enten det betyr å starte din egen virksomhet, forfølge lidenskapene dine eller bare leve livet på dine egne premisser. Vi tror at ved å bruke klærne våre, vil du føle deg klar til å ta ansvar for livet ditt og gjøre drømmene dine til virkelighet.

 

Vi introduserer Bigboss.no

Velkommen til Bigboss.no, en kleslinje som handler om kvalitet, komfort og stil. Vår misjon er å gi våre kunder den perfekte passformen og en unik opplevelse. Vi er inspirert av den moderne mannen som ønsker å se bra ut og føle seg bra i klærne.

Logoen vår er inspirert av den glade buddhaen, som symboliserer velstand og lykke. Hos Bigboss tror vi at alle fortjener å føle seg glade og trygge, og klesserien vår gjenspeiler den troen.